Sitges Plana Est

Any de construcció0000
Empresa encarregada de la promocióFoment immobiliari assequible SA
Propietari actualvivienda asequible arrendamiento y servicios s.l
Constructorasa
Total de pisos113

Problemàtiques

Desde fa un any estén vivim moltes injusticies a la promoción de la plana est a Sitges de Inmocaixa ens volen fotra fora de casa nostre amb pujades del lloguers desproporcionades,amb abusos de clausures i despesses no formalizades como toca i amb la no renovació de contractes nous per no cumplir els requisits economics que marca la Caixa.
A continuacio us passem detalladamente casos dels veïns que están sorportant aquesta presio:
Inquilines que han renovat el nou contracte majors de 65 anys que només els han fet signar la durada de 5 anys i no de 7 anys como exigeix la nova llei.
La renovació del nou contracte amb la pujada inclosa on els fan pagar la fiança de 950€ quant a l’ anterior contracte era de 530€ ,unes pujades abusives.
Tenim rebuts d ‘inquilins on en conceptes posen pàrquing 98,99€ i només al lloguer 302,36€ ,més 45€ Ibi, 8,33€ assegurança i 50€ altres.(*Altres sense especificar)no te logìca.
Molta gent a marxat ja dels bocs sobretot dones,tenim 3 casos clars que no els han donat cap alternativa i els seus pisos estan buits des de fa mesos,una vergonya gent que portaven 15 anys a la promoció.
Manteniment on portem anys lluitan perquè ens arreglin les goteras del pàrquing,que només han fet xapusses i esta ple de humitats,en zonas comunes como el jardí diversos cops veïns han estat tallant les herbes,estem pagant un servei que òbviament no se está complint, calderas d’aigua que rebenten a tots els pisos i a sobre estàn suposadament conectat a plaques solars on mai han estat actives.
Proves on la Caixa vía e-mails ens amenaça amb que si no treiem els trastos del pàrquing ho tindran en compte a l ‘hora de la renovació,les bicis lligades a les tanques dels bolcs i motos aparcades al replà.
Casos de no renovació del contracte per tenir rendes inferiors als 1500€ ,amb només la opció de 6 mesos de prologa i anar-te’n ,no hi ha forma de negociar amb ells, respostes vía e-mails tipus “sera un esforç el pagar la renovació i no és viable”.
Els veïns ens quexeim que fa 3 anys pagaven 476€ i ara depèn dels teus ingressos uns paguen 463,17€,635€ 504,68€ no pot haver diferències de preus.


Problemàtiques principals

  • 4 desnonaments invisibles el darrer any: La Caixa s’escuda en que no compleixen requisits econòmics (solvència) i els expulsa de pisos de protecció oficial.
  • 2 veïnes amb contracte a finalitzar al Febrer sense proposta de renovar.
  • Pujades abusives per despeses comunes de fins a 300€ per veïna.
  • La Caixa sempre s’ha negat a reunir-se amb les veïnes per explicar si ens volen fer fora del bloc o no.
  • Problemàtica en general: no renovacions, pujades abusives i mal manteniment

Imatges de l’estat de la finca